13. sep. 2011

Rosablokken: Stilleben

[Stilleben (fra tysk, «still» og «leben», stille liv, fransk: Nature Morte, død natur) er et kunstverk som gjengir objekter i ro, ofte som oppstillinger av hverdagslige gjenstander som enten er fra naturen (blomster, frukt o.l.) eller menneskelaget; vaser, glass, mat osv (wikipedia).]

Lidyll har gitt oss internettvenner en utfordring. Jeg liker utfordringer. Derfor tar jeg den. Utfordringen var å ta bilder av små utstillinger, eller stilleben som du har laget deg rundt i hjemmet. Jeg har lagd ganske mange, men små. Leiligheten er i grunn fortsatt i en litt sånn "oi vi bor ikke på studenthybel lenger så vi kan gjøre det fint" fase, men noe har vi jo å vise frem.

Så kom den største utfordringen; kameraet mitt er ødelagt. Eller minnekortet da. Så da ble det iPod bilder, med Hipstamatic appen. Derav (myye) mindre kvalitet.Dette er vinduskarmen hvor Bob Dylen holder til. Synes det er en riktig hyggelig krok. Potten kaktusen står i, har hr forloved lagd, og den rosa sten lysestaken er fra tjekkia og en gave fra bestemor. Planten feiret nylig 1 års dag, det er det lengste jeg har hatt en plante.Høyreside av vinduskarmen; dansende jenter fra Cuba, og Romvesenplante som har levd like lenge som den andre planten.I vår expedit hylle fra ikea, er det egentlig ganske mange små utstillinger, men jeg tok med to. Dette er Pez-utstillingen.Dette er den andre. Jeg elsker denne oransje krukken. Og så er det perling av ett veggbroderi som henger i mitt barndomshjem.

Så er det den nye sjenken da. Der er det mye aktivitet i forhold til nipsing. Jeg driver hele tiden å prøver å finne rett kombinasjon til å ha på toppen.
Men en ting er sikkert: de fantastiske lysestakene står i allefall på rett sted.
I gangen har vi denne kitchy "utstillingen, med et gammelt heste bilde i rosatoner, rosa plastrose og lilla vintage vase. 

Som dere ser har vi en ganske eklektisk stil (og quirky), med mye småting. Mest fordi vi ikke har funnet noen fine store ting vi har lyst på enda, men vi er stadig på utkikk etter mer. Eller i allefall jeg. Hr Forloved prioriterer ikke nips i like høy grad som meg kan du si. Men innerst inne liker han pynte ting han og, det er jeg sikker på.

Takk for utfordringen Lidyll, det var kjempe gøy.

Er det noen andre som tar utfordringen?trykk her for VEDLEGG 

4 kommentarer:

Lidyll sa...

Åh!
så flott bidrag du! Kjempe gøy at du vil være med*smile*

..jeg lurte bare på, kan du kanskje melde deg på hos meg? Det du gjør er å legge inn link, navn og maiadr der hvor du ser under innlegget mitt at det er lagt inn et bidrag fra før. Jeg får nemlig ikke gjordt det uten mailadressen din....

Hvi du gjør det, ser alle som kommer til innlegget ditt bilde, og det ligger en link til deg der slik at folk kan komme inn og titte*smile*

Spør meg om det er noe du lurer på, eller om du ikke får det til*smile*

Flott kveld!
Klem fra meg

Fabelaktig sa...

Hei hei!
Jeg deltar også på Lidyll sin utfordring og måtte selvfølgelig se på alle andres bidrag!

Nydelige stilleben du deltar med, elsket spesielt de søte pezfigurene *smelt*

Fabelaktig helg til deg!
Maia

Lidyll sa...

Hei du!
...igjen, flott du hang deg på! Elsker å se litt særegen stil-det SKAL være lov å leke*smile*

Det er en gevinst til vinner inne hos meg etterhvert, men først kjører jeg i gang en avtemming...avstemmingen blir satt i gang i morgen*smile*

...la meg forresten til som følger jeg*smile*

Klem klem

Tine sa...

Så hyggelig med en kommentar igjen da da! He he stilen her i hus er fortsatt under utforming, så det er gøy å være med på slike utforminger!

Og gud så gøy med en følger!! Hurra min første! hurra!