5. sep. 2011

Rosablokken// Helgenesting.

I helgen har vi nestet litt. Vi har kjøpt møbler  på Finn.no og jeg har sydd bambier (de skal jeg skrive om på torsdag).  Så nå begynner stuen å bli litt mer  fyldig, og de fine lysestakene min har endelig fått en verdig plass. Dessuten har vi feiret lørdagen, med en sikkelig pølsefest sammen med en festlig to åring, smilende baby og morsomme foreldre. Og selvfølgelig min mellomste søster. Den festen tok av; ukulele spilling og dansing på høylys dag. Mopsen var i høygir. Feire lørdag bør man gjøre oftere.

Tilbake til møblene. Den delen av stuen som kalles mitt kontor har begynt å flyte over av bøker, stoff, bilder, perler og andre små ting. Så da var det utrolig praktisk da vi fant dette syskrinet på Finn.Det som er litt ekstra koselig er at det er nesten helt likt det farmor har. Jeg husker da jeg var liten og syntes det var prima å få titte oppi syskrinet hennes og plukke på alle tingene. Nå har jeg mitt eget. I bakgrunn kan man se kaos-kontoret mitt.  Nå skal jeg begynne å bruke utrykk som "orden i sysakene", og "hun eier (ikke) nåla i veggen.

 Dette er den nye sjenken! Jeg er månebedåtten. Deilig å få inn ett annet møbel enn svart Ikea. Henda i været de som synes den var fin! Mopsen er glad og lykkelig over å ha lekene sine på bakkeplan. Men han er litt sur på all nipsen på toppen. Han er en minimalist på sin hals.

Lørdagens gjester hadde funnet en bryllupsparaply til meg. Snakk om snille gjester. Kjempe fin, og perfekt farge!
Nydelig! Ellers har jeg vel omtrent brukt 12 timer av helgen på å sy bambier.

Jeg liker helg. Det er så deilig. Her er det et lite after-pølse-party bilde. Rock n roll! Ha en suuuper uke.


PS: jeg er nødt til å finne meg et nytt digital kamera, er det noen som har noen gode råd til meg. Det kan ikke gå over 5000 og bør helst være speilrefleks. Tips?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Høres ut som et sted jeg definitivt hadde lyst til å være...Sjenken og syskrinet var kjempefint!

Tine sa...

Tusen takk! Ja her er det festelig å være i helgene ;)

Mari sa...

Kjenner jeg bør komme på besøk og se dette i levende livet, det virker så koselig!

Thea sa...

Du kan få låne mitt kamera om jeg kan kjöpe meg den stripete kjolen, fant ut at jeg trenger den jeg også. imorgen skal jeg pröve å lage tante Bs granola til min kröpling av en romkamerat. så kjempegodt ut, takk for tipset! LIker bloggen din, den har blitt ett lyspunkt i hverdagen.
Hilsen lille söster!

ps. venter fortsatt på bildene fra fjellturen.

Tine sa...

Så hyggelig at bloggen er et lyspunkt, det liker jeg! Lykke til med granola. Nam nam, vidar skal lage mer i morgen!

Ja ikke sant man trenger den stripete kjolen. Dåååne! Kjøp i vei! Og jeg vil gjerne låne kamera, vi kan jo gjøre en byttehandel om jeg har noe du vil ha!

Du skal få bilder på mail og overraskelse i posten så fort som mulig. Kult omdu finner oslo adresden, hadde vært stas å sende dit!