19. aug. 2011

Leiligheten// Ut med gamel lampe, inn med enda eldre lampe.Dette er vår nye lampe. Den er så kul. Og stor. Utrolig deilig å bli kvitt den kjedelig aliminums lampen som var i samtlige norske hjem på 2000 tallet. Adjø. Kommer ikke til å savne deg. En god stund så eneste vi på en måte ikke lampen. Men så innså vi at den er utrolig kjedelig, og vi har all mulighet til å bytte den ut.

Først hadde vi lyst på en trehodet lampe (?), en slik fra femti-tallet. Men de er så dyre.


Rett nedenfor der vi bor, er det en brukt butikk (desverre drevet av israels misjonen, men de har så fine ting og de gamle damene er så søte, så jeg løsner litt på prinsippene), så der fant vi denne lampen.


Den er ganske dominerende, men synes den passer bra, både med farge og stemning. gleder meg til det blir kveld, så får vi se hvor fint lyset blir.

Jeg driver enda å fundere på hva vi kan gjøre med veggene her. De er så kjedelig. Og av betong. Er det noen der ute med noen gode råd?

Mens vi var nede på Mamilla så ramlet vi over dette også.


Bildet skal vi gjøre noe lurt med. Skoene fikk vi med gratis. Og posen er sikkelig treffende akkurat nå (og søt).

Ellers går det i traotkort og besøk om dagen. Min fremtid, i vår tolkning av kortene ser ikke lovende ut. Min ekstreme trang til å samle på kopper kommer til å føre med seg død og et grusomt inferno. Så da er det slutt på å kjøpe kopper for min del.


Det er bare å si i fra, så kan jeg se din fremtid og. Greit å vite hva du skal styre unna. Eller om du bare vil ha en knakende god historie. Bare legg igjen en komentar, så skal jeg "spå" deg.

Ha en supermega fredag. Vi skal spise kyllingvinger og se på Mad Men. Gleeeder meg!

4 kommentarer:

Ireneelise sa...

Spå meg, tine - spå meg! :D

Line sa...

Spådamer pleier vanligvis å være litt småskumle, men ingen regel uten unntak :) Spå meg da :=)

Tine i Rosablokken sa...

Irenelise; du er spådd!

Line; din spådom kommer i løpet av uken. Kortene å ta litt pause, så de ikke spår feil ;)

Anonym sa...

Vil gjerne bli spådd jeg :P
Norunn Elise