21. aug. 2011

Dagens "tarrot"// La Senora.

Min gode vennine la Senora, ønsket å la seg "spå". Tøff ung dame som befinner seg i Mexico og lever det gode liv. Hun ønsket å bli spådd. Og etter hva korten viser ser det ut til å bli ett flott år.

1. kort er nederst til venstre.

1. kort: I nærmeste fremtid kommer du til å være med i en nakendemonstrasjon. Den tar helt av, autoritetene fortviler. De fengsler dere, og dere blir dømt av en engelsk trompetist. Du slipper ut etter 48 timer.
2. kort: Samtidig ser jeg at en ung kjolekledd mann står å tenker på i verden du befinner deg.
3. kort: Du er sannelig omsvermet, du har en lengtende beiler i isreal også. Din naken demonstrasjon har virkelig vekket oppsikt (masse bilder av deg på nettet).
4. kort: Jeg tror ikke mine øyne, det er en ridder som er på vei på sin hvite hest for å kurtisere deg. Håper du lar deg imponere av kopper. Eller bør du vente?

5. kort: Du er virkelig inne i en periode hvor du iker å være naken, og omgitt av natur. Husk solkrem.
6. kort: I et fjernt land er det en svermende beiler som planter et tre, som et symbol på sin kjærlighet til deg og stjerner.
7. kort: mens den femte frier kjemper seg over de syv hav for deg. Jeg undrer på hvordan dette kommer til å ende.

8. kort: det kan se ut som om du nærmer deg paradis. et paradis med fem menn.
9. kort: men du har en hevngjerrrig sjarmør. som er så sjalu at han kommer til å prøve å hindre deg fra å komme til paradis. nå gjenstår det å se om du får en lykkelig slutt.

10. kort: det ser ikke ut til at du nådde det ultimate paradis, men du kan kose deg med din nye eksentriske kjæreste. Han elsker å samle på hatter og staver, og kler seg ofte i leopard kostyme.

Kos deg med et svært omsvermet år. Velg rett, velg eksentrisk. Ikke gå for den sjalu, den krigerske, gartneren, riddern, israelern eller den filosoferende. Det er han med leopard klær du skal ha.

Hold ett øye etter han her!


Kortene har talt.