26. aug. 2012

Rosarapport

I det siste har jeg hatt rekord i å blogge lite. Mikroskopisk bloggaktivitet. Men det vil ikke si at jeg har lite å blogge om. For nå skjer det mer i rosablokken enn det noen gang har gjort. Jeg planlegger og å blogge MASSE om bryllupet, men må bare gå igjennom uendelig med bilder. Her får du se litt av hva vi holder på med om dagen:


Male hele leiligheten. E N D E L I G.  Til nå er stua ferdig. Men vil ikke vise frem noe, før vi har fått gitt vekk mesteparten av møblene. Her skal det bli skikkelig interiør revolusjon. Vi fant ut at vi var ferdige med den slitte studentstilen. Vi er jo tross alt gift nå.


Vi har og fått usedvanlig mange flotte bryllupsgaver. De kan ikke vises frem før leiligheten er malt, for de fortjener mye mer enn slitte gulnende vegger.  utrolig stas med så mange fine ting, og fler skal det bli for vi har MAAAAANGE gavekort. Heldiggriser er vi :-)

Ellers så har vi så smått begynt å lage noen planer for hva vi kan gjør med hr Forloveds tegnekunnskaper (jeg må finne nytt blogg navn til han). Tror det kan bli utrolig bra.

Og hverdagen, den har satt inn for fullt, med nye studier, jobb, lufteturer og egg til frokost. Hverdagen er fin den.

Nå er den hjemmelagde pizzaen klar og vi skal lade opp til en ny uke med Løvenes konge.

Hva driver du med om dagen? Har du noen prosjekter på gang

Ha en strålende søndag og en inspirerende uke :-D


13 kommentarer:

Datt sa...

Interiør revolusjon?? Nice, jeg hoppa på RosaBlokken-toget i akkurat riktig tid, det MÅ jo bare blir spennende!

Joni (pigesind) sa...

Oi, så mye spennende på gang! Snakk om gladinnlegg:-) Gleder meg til du viser mer av hva som skjer:-D Interiørrevolusjonen trigger i alle fall nysgjerrigheten! Ble vel imidlertid mest spent på tegneplanene til mannen din:-)

Stor klem

Fragmenter sa...

Her blir det mye spennende å følge med på, skjønner jeg! Her er det også prosjekter på gang, og lite blogging... Men det tar seg nok opp:)
Klem, Elin

Siv Annette sa...

Jeg kom over bloggen din på instagram(faktisk..), og så glad jeg ble for det! Du har en ordentlig bli-glad-av-blogg, og jeg koser meg med hvert innlegg du skriver. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan leiligheten blir, og denne mannen din sin tegneegenskaper er helt unike, shit!!

monica (mollys bubble) sa...

Så gøy og spennende:) Gleder meg til å se alle de nye tingene, og de fine resultatene (som jeg er HELT sikker på at det blir). Mye på gang her også, meen så venter vi på elektrikeren, og ikke minst MERE TID (om det går ann?)
Men man blir vel alltids ferdig til slutt?!
gOOd uke til deg fra meg :)

Anonym sa...

Mystisk pakke fra Weil am Rhein?!?

TanteAB sa...

Så koselig at du tar deg tid til blogging:) Har ventet i spenning!! Det blir spennende å se bilder av den "nye" leiligheten etterhvert .
Her er d flere prosjekter ,som vanlig. Idag er d nydelig vær og tid for ettermiddagstur i Saab :) Hils "gubben" klem

Lidyll sa...

Herlig! Godt å titte innom deg på blogen igjen! Kjenner meg nemlig gijen i den nedadående kurven på bloggingen...men nååå skal det bli bedre blogge-tider hos meg også*hihi*

..forresten gleder jeg meg til å se mer av både interiør-revolusjonen og bryllupet deres!;)

...og mannen din er jo så flink til illustrasjoner og tegning...dere er kule asså, søta:)

Flott kveld!
Klemmer fra meg

Lidyll sa...

..gir opp både tastaturet mitt med bokstaver som henger seg opp og autokorrekturen på tlf...jeg som irriterer meg max over skrivefeil..jadda dette er flott...;)

...men får håpe at du skjønner hva det egentlig skal stå skrevet???!!!

må le...;)

salige lavendel sa...

Spennende å fornye hjemmet litt. Jeg holder også på å male, men bare noen stoler. Takk for titten her hos deg, og lykke til videre med malingen.

Lene sa...

Litt treig til å svare jeg.. Kremt. ;)

Ja, jeg tipper at du kan bruke hyllepapir på kjøkkenbenk. Funker det ikke, så er det bare å ta av. Lett å ta av :) Har brukt hyllepapir på hjemmmesnekra-skjule-vaskemaskin-opplegg. Er hobbyplater fra Biltema. Men skulle tro det funker på kjøkkenbenk og!

Ine sa...

Så gøy og spennende med interiørrevolusjon! Vi skal ikke ha revolusjon denne høsten (vi malte nesten hele leiligheten i fjor sommer), men noen justeringer. :)

Gleder meg til å innlegg om bryllupet deres, det virker som det var så fint!

Vera sa...

Jeg gleder meg veldig til å følge med utover høsten :) Og spesielt til å høre hva planene for tegnekunnskapene er! :) Masse prosjekter her i gården, og det største er vell flyttingen til Southampton i England - som også medfører masse små kjipe prosjekter (Bl.a. innkjøp av ny telefon siden den gamle skal leveres tilbake til jobben), men også mange spennenede ting.