4. sep. 2012

Ekteskap, fiskeboller og kattepuser.Bilder tatt av Tor Egil, NORUNN og MADS
I dag er det akkurat en måned siden vi sa JA i hagen, fikk konfetti i håret, drakk punsj av syltetøyglass, festet på låven og danset til Moon river, Den finaste eg veit og Flytta på dej. Det er rart å tenke på. For dagen i dag er en skikkelig grå høstdag, med regn og skole. Men for akkurat en måned siden hadde vi den fineste og mest fargerike dagen vi noen gang kommer til å ha. For en euforisk dag.

Gleder meg så til å få blogget ordentlig om det, for det var mitt livs største DIY prosjekt. Blant annet sløyfen jeg hadde i håret, og mopsen sin sløyfe, all made by the bride ;). Min fantastiske venninne lagde brudebuketten min. En ting som er litt unaturlig er at jeg lagde sååå mange forskjellige ting, UTEN å ta et eneste bilde selv. Veldig unaturlig for en blogger. Heldigvis har fin familie husket på at jeg er galen etter detaljer så det meste er iallefall dokumentert.

Kitten with mittens
I dag har vi feiret det 1 måneds gamle ekteskapet med en av våre spesialiteter; fiskeboller, med currysaus og bacon. Namme ti nam. Og jeg følte for å blogge litt fra den nymalte stua. Jeg tok frem kameraet og tok et bilde, og da gikk det virkelig opp for meg at høsten er her. Altfor mørkt å ta bilder inne etter klokken seks.

De små katte og hunde figuren fikk vi i "bryllupsgave" av Røde-kors huset, da vi kjøpte alt dekketøyet til bryllupsfesten der. De sto foran oss i bryllupsmiddagen, sammen med de noe politisk ukorrekte "negerglassene".
Nå står de på var flunkende nye for oss teak skjenk, foran en nymalt grå vegg. Skjenken  rommer skatter som 6 tallerkener i serien Lys fra Wiik & Walsoe, og nesten et komplett sett med Skaugum bestikk. I tillegg fikk vi mange deler av Figgjo serviset vi sparer på. Et skikkelig  ekteskap, fylt med gode minner fra en fantastisk dag.
Jazz on a glass.
Mens jeg først satt her og blogget tenkte jeg at jeg like godt kunne vise dere både vårt neste prosjekt og de flotte men upolitisk korrekte glassene våre. Nå har gangen fått et grundig strøk med hvitmaling, og ett til skal den få ganske snart. Det trengtes for å si det slik, for den var mer gul enn den var hvit. Virkelig herlig å være i gang med å ta rosablokken til nye høyder. Vi har til og med kjøpt maling til soverommet, noen som vil gjette hvilke farge og da også navnet på malingen vi har gått for ?

Håper alle har en riktig fin høstdag, eventuelt for dere på østlandet; sommerdag?

Helsningar frå the newly weds.
6 kommentarer:

monica (mollys bubble) sa...

ÅH så kos! Fine dere er! Fine bilder, drømmedag de lux, skjønner jeg :) Og så fantastisk med skaugum bestikket a gitt, og alt det andre også.. Til og med teak sjenk er jo rene drømmen for meg! :)
Ikke noe sommerdag på østlandet akkurat. Eller, det ble jo sol da, men for en vind!
God natt :)

pst? Rosa?!

Åshild - prydeligbloggen sa...

Mannen din ser så kul ut! Og gleder meg til å se flere bilder - ser ut som du hadde en helt nydelig kjole!
og ja - her på østlandet er det varmt om dagen.

Marianne sa...

Se på dere a! For en herlig trio! Kjolen din ser ut som en drøm, og det gjør jaggu meg hele bryllupsdagen deres. Topp stemning!

Anne Britt sa...

Fine bilder om gode minner :) Håper på en tur til Bergen så jeg får se prosjekt leilighet og "de politisk ukorrekte negerglass"....
Klem fra partyreven som digger flytta på dej :)

Cathrine sa...

ååå! et innlegg jeg ble virkelig glad av:) for noen fantastiske bilder av fantastisk fine mennesker!
ser ut som du greide å trylle sammen et skikkelig drømmebryllup:)
Kos dere masse med fine høstdager!
Gleder meg til å sjekke ut oppussingsprosjektene deres!
store klemmer fra Cathrine

Mizi Margueron sa...

Gode ​​dagers venner, jeg heter Kristin Rønning Antonsen fra Trondheim, Norge, jeg er lege lege av yrke, 47 år gammel. Les mitt sanne livs vitnesbyrd. Jeg har en positiv intensjon om at denne informasjonen vil hjelpe noen som leser denne artikkelen akkurat nå til å gjenopprette ødelagte ekteskap og gjenopprette tapt kjærlighetsforhold i løpet av to dager. Etter å ha vært i forhold til Grønseth i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake til å elske meg, men alt jeg gjorde var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har til ham, jeg spurte ham med alt jeg har, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for kollegaen på jobben, og hun foreslo at jeg heller ville kontakte en kjærlighets spellcaster som kunne hjelpe meg med å stave det tilbake, men jeg er den typen personer som aldri trodde at kjærlighetsforestillingen eksisterte eller fungerte, jeg hadde ikke noe valg men for å prøve det, sendte jeg e-post til spellcaster-kanalen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt skulle gå bra før tre dager, at eksen min vil komme tilbake til meg før tre dager, han kastet Love spell-delen i luften og overraskende den andre dagen var det rundt kl. Min eks-kjærestepartner ringte meg på mobiltelefonen min, jeg var så overrasket over at jeg svarte på telefonsamtalen, og alt han sa var at han var så lei for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye . Jeg var så lykkelig og det var slik vi begynte å bo sammen lykkelig. Slik kan du nå ham hvis du trenger hjelp doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836 ta ting for gitt og det vil ta fra deg .....