19. apr. 2012

Gull og såpebobler.Vår balkong var et vennvittig kaos av skrotet høyskap, tilsammen to søppelsekker med pantegods, tomme spraybokser, ødelagte møbler, knuste krukker, papp og puter og pledd. Samt en TV-benk fra Ikea, uten TV, som fungerte som sitteplass til 4. Dessuten har min lakkering av nips og lignende satt sine spor på både vegger og gulv. Kremt... Skulle ønske jeg tok et "før" bilde, for det var et mektig kaos.

Etter en kveld med sjauing og Veronica Maggio i bakgrunnen, har balkongen blitt ett skikkelig HAPPYPLACE. Jeg derimot ble oppriktig møkkete av all sjauingen.

Vi hadde litt flaks. For på vei hjem fra den lokale baren, gikk vi forbi en gullsofa stående ved en trappeoppgang. Den så ensom ut, men vi gikk videre. Godt oppdratt. Men tre dager senere stod sofaen der fortsatt. Så da var det bare å legge igjen en lapp om at vi godt kunne ta sofaen om de ville bli kvitt den. En halvannen time senere, hvor en halv time gikk med på å bære den hjem, lå putene til tørk på badegulvet. Sofaer blir litt fuktige av å stå utendørs i Bergen.

Men nå er iallefall gullsofaen på plass på en ren balkong (eller en slags vinterhage/kaldt rom), sammen med en lyslenke fra Clas Ohlson, innkjøpt til bryllupet,  og en fin oransje-fersken stemorsblomst (min aller aller første uteplante) i spraymalt fiskebolle boks. På veggen har jeg hengt opp litt papir fra Søstrene Grene og H en har hr Forloved lagd en gang for riktig riktig lenge siden.

Nå kan vi igjen sitte på balkongen og nyte utsikten (nesten) mens vi blåser såpebobler. Blir ikke for gammel for det. Såpebobler altså.

Fint sted. VeldigHvordan har dere det i hagen eller på balkongen deres? Er den klar for lange sommerkvelder?
Uterom er stas!
Her får dere et bilde av meg post-sjauing. Ganske møkkete og bustete, men ganske fornøyd også.


Post scriptum: Dette innlegget er også med i Lisettes perlers utrfordring : vi meg ditt uterom. For andre fine bidrag klikk HER. :)

Post post scriptum: også er innlegget med i NIBs hage/uteplass-utfordring. For selv om det er en balkong med tak, så er det enda en uteplass. Vi kan ikke sitte der på vinteren.

18 kommentarer:

Lene sa...

Alt som er gratis er gull. Nesten ihvertfall. Sofaen var gull ihvertfall! Kjempekul :) Du kan godt komme hit og rydde utemorådet om du føler for det. Hehe. Ser ikke ut her. Huff. Men er det noe jeg virkelig synes er kjeeeedelig, så er det å rydde ute. Men etter snøen har smeltet bort her nå, så tror jeg at jeg kanskje bør ta meg en runde rundt huset. Ta bort litt rot ihvertfall. Den dagen utemorådet er perfect(!), så skal jeg knipse noen bilder jeg og. Selv om jeg ikke tror den dagen kommer. Haha. Nei, jobben kaller. Hejdå! :)

monica (mollys bubble) sa...

Oj oj liker liker liker!!
Så heldige dere er som fikk gratis sofa, den er jo driit kul.
Elsker den lyslenken du har der også :)
Ehm, min veranda er bare kjedelig og et resultat av jeg bruker alle pengene mine på ting INNE. he he :)
ha en fin fin dag!

Anne Britt sa...

Så fin verandaen ble :) Veldig morsomt at dere la igjen lapp om sofaønsket!!Ble en skikkelig fin uteplass,så får vi håpe at vår og sommer ikke er altfor langt unna. Igår snødde det litt igjen her på Jessheim :(. Jeg har hatt planer om stemorinnkjøp men foreløpig har det ikke fristet å plante p.g.a. kulden dessverre. Hils Hr. Forloved.
Klem fra tante AB

Benedikte sa...

Så fin veranda du har fått!! Og digger sofaen! Og så var den gratis i tillegg. Fantastisk! :)

Christine sa...

flotte bilder! bildene på veggen var skikkelig fine også :D

Cathrine sa...

fineTine! Tusen takk for kjempekoselig kommentar, ble helt rørt jeg:)
Herlige bilder som alltid, du er så utrolig flink til å style og hver gang jeg ser bildene dine blir jeg så inspirert fordi du bruker helt andre farger en meg og får det alltid til å se så bra ut!
soffaen var dritkul og jeg digger bildet av de to gamle med lik grilldress:) ekte kjærlighet må det være!
Håper du får en fantastisk helg med kos, vin og sol:)
Klem Cathrine

Lidyll sa...

Hei søta!
Ja, jeg DIGGER!
...både bildene dine, sofaen, SÅPEBOBLER, detaljene og vofsen!
...og DEG!*hihi*

....syns uteplassen/balkongen deres har blitt kjempe fin jeg...skal si dere/du har ordnet...og ja, definitivt...dette ble KULT!*smile*

...tror lett jeg hadde adoptert en sånn sofa om jeg hadde kommet over den også...sååå fin da...*sukk*

Forresten, jeg er enig...man blir ALDRI for gammel for såpebobler...jeg leker med sommerbobler stadig vekk, selv om jeg nettopp fylte 30!*ler* Hva med såpebobler i bryllupet? Det ønsker jeg meg!*ler*

Ønsker deg en fin fin uke, søta!
Klemmer til deg

Cathrine sa...

Og jeg er GLAD for at DU er her:)
klemmmmmmmm

Janne sa...

Søte vooooofsa. Jeg tror vi skal få oss hund igjen nå. Sukk. Klarer meg ikke uten en vofsekompis visstnok.

Og du, den derre trianglesakene...det blir dritdyrt å sende pga høyden...kan jeg mekke sammen en anna premie til deg? :)

Renate Basgaards foto sa...

Så siiiinnsyk kul stil du har! Gleder meg til å se bilder fra bryllupet, det er jeg overbevist om kommer til å bli helt fantastisk!

Lisette sa...

Kult stylet bidrag, lykke til;) kjekt du deltar;)

Ingeborg sa...

Elsker dette innlegget, både bilder og ord:)

Lykke til i utfordringen:)

Åshild - prydeligbloggen sa...

fint å legge seg neppå her!
:)
søt du var etter sjauing. Liiiker sofaen (har nesten lik sjæl, hehe :)

Dotty-love sa...

Topp! Du er så gøygøy!

Heidi [vidunderleg] sa...

Koselig! Finfin gullsofa! Kjekt med litt fargar!

Hasigamas mamma sa...

Digger det!
Lykke til!

deconordic sa...

Veldig kule bilder! Lykke til i utfordringen :)

Anonym sa...

Koselig. Det er sånn det skal være!