16. juni 2012

Any girl can be glamorous. All you have to do is stand still and look stupid.

Gikk litt glamourbananas på bildene i dag, men dette er nok første og siste gang det kommer til å være så mye glitter og glamour her i rosablokken. Dette er langt i fra hverdagskost, her går det som regel i slitte skinnsko, secondhand glass og avflasset neglelakk.Derfor følte jeg at dette måtte dokumenteres skikkelig.

Nå er det under 2 måneder til bryllupet. Det har vært ett og et halvt år lenge, men plutselig var det bare 2 måneder igjen. 49 dager, 0 timer, 32 minutter og 10 sekunder igjen, for å være helt korrekt. Så nå har jeg lagt inn et shoppingstøt for å komme ajour.

Endelig er bryllupskoene i boks.Det har vært en laang jakt, fordi hælem kan ikke være for høy, for tynn, skoene på se kule ut siden de kommer til å synes, de må være innenfor fargepalettet osv. Men da jeg så DETTE innlegget, ble jeg helt forelsket i skoene og bare måtte ha de. De er fra TopShop og det var en turbulent vei for å få de trygt i hus. TopShop shipper nemlig ikke til Norge. De shipper til Nepal og Niger, men ikke til Norge. Heldigvis har jeg ei snill venninne som har snille venninner i Irland, som tok imot skoene og shippet de videre til meg. Så da var jeg relativt lykkelig da skoene passet og var like fine som jeg hadde håpet.

Jeg og mine 2 forlovere skal ha matchende solbriller. Hjertesolbriller. Fra Monki. Litt tullete må man jo få lov til å være. Nå håper jeg at forloverne mine ikke leser det her, for de er egentlig endel av forlovergaven. Sjalet er og fra Monki, og synes det var så fint, er ikke sikker på om det blir med i bryllupet, men det matcher iallefall.

Og neglelakken. Aldri før har jeg brukt såå mye penger på neglelakk. Tre flasker Essie neglelakk og en 24 carat gold Deborah Lippmann. Men ettersom jeg tilsammen har brukt 1700 kroner på brudekjole og sko, synes jeg liksom at jeg kan bruke litt på fancy smancy neglelakk. De matcher iallefall skoene.

Glassene er fra Vera Wang, og de fikk vi fordi vi har registrert ønskelisten vår hos Designforevig. Så ja, nå har vi champagneglass til champagnen vi aldri drikker. (Hashtag; fattig-lus).

Om to uker reiser vi til Østlandet, da har vi en måned på å fikse opp gården og sy sammen bryllupet. Frem til vi drar, har jeg tenkt å gi leiligheten en skikkelig rengjøring, ta ned alt fra vegger, sortere og gi bort det vi ikke har bruk for. Målet er at når vi kommer hjem som nygifte,skal vi få en ren start og muligheten til å fornye leiligheten.

Så det er virkelig noen travle uker vi har foran oss, men heldigvis har vi utrolig snill familie og venner som hjelper oss med alt mulig. Og vi tar det piano, for det viktigste er jo uansett at vi blir gift, selv om det er gøy med fine detaljer.

Noen som har noen gode bryllupstips; dekor-, blomster-, assecories,- leker,- mat-messig?

Håper alle har hatt en fin uke og har en strålende helg.
i dag skal vi bestille dress til hr. Forloved. Det blir stas.

Klem
11 kommentarer:

Åshild - prydeligbloggen sa...

Å, det var fint! De skoene var rett ut fantastiske. Og nå vil jeg også ha hjertesolbriller... :)
Og ang. jarle klepp: Kompani Orheimboka var redningen en gang jeg måtte være med på et flere dager langt arrangement jeg ikke ville være på... Løsningen ble å flykte inn i boka hver gang det var pause. Jeg er evig takknemlig.

designhund sa...

de skoene var sørenimeg helt perfekte!!! Sånne vil jeg også ha:))))
men æsj, jeg skal ikke i fler bryllup i år…
Har hørt mange klage sin nød over at TOPSHOP ikke sender til Norge,
merkelig at de ikke gjør det ennå!!!
De kan du være kry brud med altså.

Matilde sa...

Akkurat de skona har jeg også sikla på :) Fine! Lykke til med bryllupsplanlegging - det er gøy men litt stressende også.

Trenger du bryllupsinspirasjon så er et tips å se her : http://matildeskår.no/tag/bryllup/

Solveig sa...

Fine sko!
-Og det finst veldig mange bryllupstips på Pinterest.

Portofritt sa...

Hei Trine i Rosablokken.
Takk for hyggelig heiarop hos meg. Setter pris på slikt! Jeg kan jo kanskje heie litt tilbake, og fortelle at jeg først oppdaget bloggen din for kort tid siden, og at jeg liker den godt. Kommer derfor tilbake. (Selv om det dessverre ikke alltid er like god
tid til å blogge-surfe.) Lykke til med de spennende forberedelsene, og ha en finfin søndag!
Portofritt-Heidi

Benedikte sa...

Så kule sko, og solbriller også. Det er lov å være litt tøysete! Kos deg videre med brylllupsforbredelsene! :)

lek med Kontraster sa...

Hei :)

Jeg liker bloggen din og vil gjerne følge deg videre!

Ha en super mandag!

Lene sa...

Lekre sko, Tine! L E K R E! :) Angående neglelakk - enig! Har lyst på Essie neglelakker jeg og. Men fy - så dyre a gitt! Har ikke tatt meg råd til en enda. Får ta meg råd den gangen jeg skal gifte meg og tror jeg. :) Så enn så lenge, så får H&M neglelakk duge.

Klem Lene

Anonym sa...

Det er lov å bruke litt penger når man skal gifte seg, spesielt på neglelakk, den kan du jo bruke om igjen :) Og skoene var amazing. Er det gull og pudderrosa som er tema? Jeg har forresten hørt at origami er skikkelig i vinden om dagen ;) Du får si ifra om du trenger noen papirfugler for hell og lykke, gullstjerner til bordet, bordkort etc...The possibillities are endless! :p
(Fin side: http://www.oncewed.com/58849/real-weddings/diy/unique-origami-wedding/)

Uuuglehytta sa...

fineee sko:D gleder meg til og se bilder fra bryllpet altså! spennende!

ha en superduper mandag!
spis litt sjokolade for og roe nervene;)

klem!

Janne sa...

Så søte solbriller!