19. okt. 2011

Re-design med Brigg og et bærekraftig liv på Landås.Landås altså. Der har de flinke folk. De flinke folkene jobber for å få et mer bærekraftig nærmiljø (noe jeg synes alle nærmiljø burde gjøre). Jeg synes dette er et så flott initiativ, selv om jeg ikke bor på Landås, at jeg gjerne stiller opp på deres arrangementer. I dag var jeg og min gode kusine på Re-design inspirasjons kveld, og inspiratoren var selvest Birgitte fra Briggs lekehus, Og gjett om jeg ble inspirert.  Hun ser jo potensialet til å skape noe nytt i alt.  Koffertbrod, pistol lampe, klokke planke, og så mye annet spennde. Fikk mange nyttige tips, og uendelig mye inspirasjon. Nå kan familien glede seg til jul.

Så nå skal jeg bli mer bevisst på det rundt meg, se mer potensialet i ting jeg allerede har. Men først må jeg lage meg et lite lager med ting jeg trenger for å lage ting av det jeg allerede har. JEG ER SUUUUPERGIRA!

Jeg lærte meg å hekle blomster i kveld, så mens jeg har ånden over meg har jeg laget en liten blomster bukett som står å pynter i vindus karmen. Den skal dere få se for den er søt og sjarmerende.

Er du god på re-design? Noen re-design tips?


Ha en flott aften folkens. Jeg vil ikke legge meg.
2 kommentarer:

Brigg sa...

God Morgen og takk for i går! Kjekt å treffe deg:-) og så utrolig bra at ut ble inspirert! jeg ble faktisk ganske giret selv. Fin gjeng! ha en god dag! også må vi jo sanke sammen til bloggtreff en gang:-)

Ribee sa...

Hei! du må knuse den svarte greia, og så drar du ut alt med ei tang, vanskligare er det ikkje ;)