5. okt. 2011

Cutting the chord -Kutter kabelen


Takk og farvel! Vi har endelig gjort det vi har snakket om å gjøre siden jeg flyttet inn her for ett og et halvt år siden; TVen er endelig flyttet ned i boden.

Det er ikke det at jeg ikke liker å se på tv serier eller andre programmer, for jeg ELSKER det. Men jeg liker ikke den konstante strømmen av middelådige programmer jeg lar meg selv motta. Man kunne jo si; så ikke skru på televisjonen da. Men sånt har ikke jeg selvdisiplin til å gjøre. Så da kan jeg bli liggende pal i sofaen etter jobb og ikke gjøre noe som helst fornuftig. For det går jo alltid ett eller annet å se på.

Hovedgrunnen til at vi har beholdt TVen så lenge, er de hellige tirsdagskveldene. Men ærlig talt, Greys anatomy kan man se på internett også. Og se ting på data kommer vi til å fortsette med, men da går man i allefall bevisst inn for hva man vil se! Den andre grunnen er at det er godt å ha TV på høst/vinter, men det er heller ingen god grunn. For har man ikke godt av å bruke hodet sitt litt i disse årstidene?

Så nå håper vi på en tilværelse med mer musikk, middager ved kjøkkenbordet, mer kreativitet og ikke minst mer studering. Og kanskje fler gode filmer. En total revolusjon kan man si.

En annen positiv side av kutte-kabelen-prosjektet, er at det oppstår et interiør prosjekt. Hva skal vi bruke den relativt nye tv benken til? Beholde? Akkurat nå kunne vi tenkt oss å investere i en platespiller til å ha stående der, og en flott massiv bord lampe ihjørnet og noen flotte blomster, og bilder i fine ramer.Eller kanskje vi lager en liten divan av den. Er det noen som har noen forslag?

For disse to tullingene kan ikke sitte der for alltid, uansett hvor flink hr forloved er til å lage hørespill.

Har du tv? Lar du deg selv bli fanget, eller klarer du å beholde et rasjonelt forhold til gode gamle televisjonen? Hva er favoritt programmene dine?

Vel, nå er det ut av sofaen og gjøre meningsfulle ting!

4 kommentarer:

Hilde sa...

Gratulerer. Så flinke dere er. Skulle cjerne gjort det samme selv, men vi sitter for dypt i det.. :) Nå gleder jeg meg til innleggene dine fremover. De om middagene ved kjøkkenbordet og om de kreative tingene du skal finne på.. Og her er en ide til veggen som blir tom.. Bare litt mindre, et soverom til mopsegutten http://blog.ungtblod.com/2011/09/house-in-house.html

Tine sa...

vi spiste fårikålen ved stuebordet i dag, så jeg tror det blir gradvis tilvenning til middag på kjøkkenet. Jeg tror damer som bor med menn som liker fotball, alltid kommer til å ha bra tver ;)

Liker tanken på at raoul kan flytte for seg selv i stuen, i et hus, han kan innrede selv. kanskje vi kan bygge ett av tv bordet. he he.

Janne sa...

Så koselig du vil være med på give away'n!!!

For en nyyydelig liten mopsevofs!!!

Tine sa...

Såklart jeg ville være med, jeg er blown away, og håper på premie. Ja ikke sant han er nydelig. Best i hele verden.