3. okt. 2011

Foto-rull: Hektisk uke.Forrige uke var svært hektisk. Jeg måtte skrive en oppgave om hvordan den sosiale klassestrukturen oppstod, uten at jeg har engasjert meg tilstrekklig i studiet i det siste. Det var hektisk. Og det har godt slag i slag med sosiale sammenkomster, men det er ikke så hektisk, bare koselig. Sånn for eksempel sushi hobbykveld. Atom, ballong-elektronisk-konsert med hr forloved, hvor han møtte sitt største idol og stilte han mange intelligente spørsmål, et høydepunkt det. Eller da vi fikk besøk av min gode ungdomsvenninne  og hennes musikk lagende kjæreste fra østlandet i helgen, og spiste 90 tallets kulinariske gullrekke; Pizza, Lasange og Hamburgere. I tillegg lagde vi en sang, midt på natten. Jeg sovnet forøvrig på en madrass på gulvet.

OI OI OI! Glemte nesten helt å fortelle om folkefesten Casiokids lagde på ekkofestivalen, vi danset og hoiet og jeg fikk slått på en stor ballong, to ganger. Etterpå hadde vi nachspill på kjøkkengulvet, (oi, andre helgen på rad, men nå blir det leeeenge til neste gang), så mopsen fikk snudd døgnrytmen helt, men så lenge det finnes ostepop i gulvhøyde klarer han ikke å få ro i kroppen.

Dessuten har vi ommøblert i hyller, kjøleskapsdøren og pyntet veggen. Det er sånne ting som er litt koselig og gjør en stor forskjell. 

Nå øspøsregner det utenfor, og vi lager en stooor porsjon fårikål, hører på musikk, og jeg sitter å samler meg for en uke uten særlig agenda. Gleder meg.

Lenge leve agendafri!

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, jeg liker sangen! Den var festlig. er det silje som spiller fløyte?

Tine sa...

jepp!