3. nov. 2011

Utfordring: Selvportrett.

Lidyll har en utfordring, jeg slenger meg på igjen. Denne gangen skulle vi vise frem våre selvportretter. Mitt bidrag er noen bilder jeg hadde liggende på bloggen. Her er blider fra rosaballkjole til i dag.

Her jeg jeg stolt ( ja; dette er mitt jeg-er-så-stolt-men-prøver-å-skjule-det-ved-å-se-forlegen-ut blikk) som en høne. i mammas hjemmelagde  knallrosa  ballkjole. Jeg skulle på ball, og idag skulle jeg ønske jeg hadde ballkjolen.


Som tennåring var jeg veldig glad i rommet mitt. Det ser kanskje ikke sånn ut, men alle tingene er sirlig plassert, og høyt elsket. Legg merke til fantastiske detaljer som gulglitterplysbok, bilder av avstandsforelskelsen innrammet på veggen, pennybøker og rester av barndomslekene. Legg til muggen og hengslete så har du sikkelig tenåring. Alle Hanson plakatene er i allefall nede, de var ooooveralt; vegger, dør, tak og vinduer. Skulle ønske jeg hadde bilde av det.

Og slik ser jeg ut nå. Komfortabel med min stil. Neida. Bare tuller. Halloween på sfo. Barna ble redde.


Slik ser jeg ut til vanlig nå. Glad, koselig, rar og snill. Og bekymra.
På bloggen prøv(er)de jeg å holde en litt anonym profil og ikke altfor personlig, men personlige bilder begynte å dukke opp titt og ofte. Men det er greit, så lenge det ikke blir for personlig, og negativitet er helt utelukket her. Dette skal være et positivt sted, som gir meg både inspirasjon, glede og en digital minnebok. Jeg koser meg med bloggen.


Takk for utfordringen! Jeg er spent på se de litt mer skjulte bloggernes ansikter  :)

5 kommentarer:

Janne sa...

Tusen takk for megahyggelig kommentar :D

Så søt du er! Ha en fin helg :)

Hilde sa...

Fantastisk..

Anne Britt sa...

Morsomt å se de gamle bildene,husker godt ballkjolen:) Og bildet av deg fra "nutiden" er kjempefint.Koser meg og holder meg oppdatert fra Bergen med din gode blogg. Ønsker deg,Hr.Forloved og Raoul en riktig fin helg .Tanteklem

Rustikk sa...

Nydelig:)

Lidyll sa...

Hei på deg, søte du!
Har visst vært litt bloggeferie på meg, og tatt litt tid på å titte innom dere...har fartet både hit og dit siste uken, og dessverre hatt dødsfall i familien....

...og nå er jeg i skien med familien...men jeg måtte bare nødt til å titte innom...

..for et hyggelig bidrag du hadde her! Og må si, så utrolig søt du er!*smile* Morro å se!

Ønsker deg en flott helg!
Klem fra meg