14. nov. 2011

Foto-rull: Helgeoppramsing.Dette har vært en fin helg, rolig, avslappende, sysslende, kulinarisk. Jeg har drøyd helgen, og tatt totalt lesefri, i morgen kommer hjemmeeksamen. Den er skummel.

Fredag fikk jeg shoppet litt. Endelig. Evigheter siden sist. Og heldigvis fant jeg noen skatter på fretex og min kjære Mamilla ( danmarskplass sin lille brukthandel); Fine rammer, porselens hund (YEY), koffert til alle stoffene mine (nå har jeg to, så nå flyter det ikke tekstiler rundt hele "studioet mitt", to rørstoler til 50 kroner, og en søt aviskurv. Og, ja; en god del fint stavanger flint porselen.  Dessuten tok jeg en tur innom Søstrene grene og kjøpte litt juletær og julesopper. Hurra hurra.

så har jeg drivet med en del små syssler i helgen. Jeg har begynt å perle dyr fra grafiske print. Jeg har lagd ekornmagneter av merkelappene på julesoppene fra Søstrene Grene. Jeg har rammet in et par av heimkunnskaps plansjene. Jeg har sydd fler servietter til brylluppet (mangler bare 40 nå). Og laget gave til en kommende baby (en vennines) og en liten valp (til en annen venninne). Dessuten har jeg laget ett hjorte trofe. Men den skal jeg fortelle om siden, når jeg har fått batteriet til speilreflekskameraet (YEY neste gang jeg blogger har jeg bra kamera ).

Og fått flott postkort fra Rygge.

6 kommentarer:

- marthe - sa...

Så kjekt du fant veien inn til meg :) Og fint å oppdagen en ny koselig blogg! :) Sy og sløve-søndager er de beste ja.

Hilde sa...

Produktiv. Lykke til med eksamen.. :)

Janne sa...

Ta en titt på mitt siste innlegg ;)

Janne sa...

Og så trenger jeg jo din adresse; djanefonda@gmail.com

ReVinyl sa...

Hehe...JA, send hele slekta ;)

Fin kveill te dæ!
Siw

Anonym sa...

Jeg ble helt nostalgisk da jeg så den hvite kofferten! Akkurat maken til den tante Solveig hadde da jeg var barn! Klem:)