20. feb. 2012

UFOlicious.Snakk om flaks. Forleden dag var jeg innom Bolia for å prøvesitte og sikle på [drømmesofaen], da jeg plutselig kom over noe annet jeg har siklet på en stund. Nettopp disse lysestakene. Ikke det at de var sååå dyre før (70 kroner), men nå kostet de bare tjue kroner. Jeg ble helt månebedåtten. Og kjøpte 5 stykker.

Jeg liker at de har navn som ufo og ser litt futuriske ut. Vi i rosablokken er jo så glad i [retro futurisme]. Hr forloved er glad i verdensrommet, romskip og andre sci-fi ting,og jeg blir interiørmessig inspirert av det for det ser så kult ut. Dessuten er det jo gøy å mikse begges interesser i interiøret.

Nebula bildene i bakgrunnen, er ni stykk Ekko-festivalen programmer (litt flaut da jeg gikk rundt å hamstra de på universitetet), Fredric Chaubin bildet henger på en "clipboard" fra Ferm, og sjenken og lampen er kjære loppefunn. En god  mix synes jeg.

Jo, en ting jeg lurte på, for jeg bruker Bloglovin til å følge med på alle favorittbloggene mine. Oversiktlig, og er det et innlegg man liker som har litt lure tips, kan man "like" det og så har man det til man får bruk for det. Men jeg merker at det er ikke så mange som bruker bloglovin, for eksempel har blogger med ekstremt mange blogger følger, har kanskje bare 50 følgere på bloglovin. Så jeg lurte litt på hvordan dere følger med på deres favorittblogger?

Ha en super flott uke :)


8 kommentarer:

designhund sa...

jeg ::ELSKER:: bildene dine i dag!
digger stakene, fargene og …alt sammen!
du er flink!

jeg følger KUN i bloggrollen min, trykker "følger" kun for å få lodd
når det er giveaway..bruker det visst aldri. I bloggrollen er jo alltid
de siste innleggene øverst så det funker fint å "følge" der:)

ha en fin ukestart!

Louise sa...

Kule lysestaker, og bilder - både på veggen og på clip-boardet.
Retro-futurisme ala østblokk er fett!

Ang hvordan jeg følger med på blogger, så bruker jeg for det meste følger-funksjonen fra Blogger, og leser de så inne på 'området mitt'. Leser også bloggrollen min såklart, men jeg følger med på så mange fler enn de som er der. Bloglovin har jeg lite kjennskap til, bortsett fra at jeg har noen følgere der.

Ha en god uke:-)

moa sa...

herlige lysestaker til finfin pris :)
likte lampen din veldig også!
1000 takk for de fineste ord fra deg - blir så glad, vet du!
moaklem

Malene sa...

Godt køb!

Lene sa...

For noen herlige bilder. Kuleste lysestakene. Røverkjøp til de grader! :) Har ikke Bolia her vi.. Fillern å... :P Men kanskje like greit. Sparer penger ;)

Har bloggene jeg følger inne på Følge-greia jeg. Som flere har nevnt over her. Også de jeg har i bloggrollen. Aldri brukt Bloglovin greia jeg. Hehe.

Ha en fin kveld :)

Klem Lene

Rarerina sa...

De lysestakene er så fne! Så på dem selv da vi kjøpte sofa. Tror jeg skal ta turen innom igjen når blir frisk.
Jeg følger blogger i følgerplassen på bloggen, da kommer de opp i oversikten. Orker ikke så mange steder. Akkurat begynt med pinterest. DET er supert!

Hvite tulipaner sa...

Herlig med slike småe kupp. Lysestakene er kjempefine.
Jeg bruker både bloglovin og blogger når jeg skal innom de ulike bloggene.

Fin uke til deg!

Basteljenta sa...

Haha da har vi noe til felles! Jeg kjøper nesten aldri ting som ikke er på salg!
Jeg bruker også blogger sin løsning.
Hvordan står det med sofaen? Fortsatt fornøyd med min ;-)

Klem
Basteljenta