7. feb. 2012

Formiddagsdiller


Forleden dag fikk jeg snappet opp Bolia-katalogen, og forelsket meg hodestups i denne sofaen. [Vita] heter den,
og den er perfekt, iallefall "pictureperfect". Tenker jeg må gå å prøve den en dag, slik at jeg kan avgjøre om jeg kan drømme om den eller ikke, en gang for alle. For den må jo være komfortabel og praktisk. Etter beskrivelsen
(link: VITA er inspirert av 50-tallets design, men sofaen har fått sitt eget moderne storbyuttrykk. Organiske former kombinert med fine detaljer som markante, oversize knapper og runde armlener. Resultatet er en uhøytidelig, hyggelig og humoristisk sofa.) passer den iallefall rett inn i rosablokken (etter litt oppussing da, den altfor er fresh for oss nå, men engang).

Ellers har jeg dilla på formiddager med mye kaffe og døying av studering. Og lydsporetet til filmen Drive. Noen som har sett den? Utrolig flotte bilder, musikk og ikke minst fonten brukt på tittelen (mistral), filmen anbefales. Legger med linker til de fineste sangene( [a real hero] og [nigthcall]), jeg har DILLA!!!.
De gir meg både vinter-snowboard- sykkel-bryllup-sommer følelser, som alle er kontekster jeg forbinder med god musikk.

Akk, jeg skulle ønske jeg hadde dilla på universitetet. Uansett var det deilig med en formiddag med dilla på noe annet enn Gilmore girls. Gleder meg til jeg er ferdig med sesong sju.

Hva har du dilla på om dagen?

Og tusen takk for utrolig mange flotte kommentarer på de to forrige innleggene mine :)11 kommentarer:

Benedikte sa...

Kul sofa og kul musikk! I like! :D
Vinter-snowboard- sykkel-bryllup-sommer følelser er gode greier! :)
Jeg lurte også på under studietiden på hvorfor jeg ikke kunne ha dilla på studiet eller hvorfor pensum ikke kunne bli en sang - sangtekster blir nemlig ofte stuck i hodet! Så kunne refrenget være selve definisjonen og essensen! :)

Tine i Rosablokken sa...

Ja ikke sant. I dag morrest hadde jeg en sang jeg hadde funnet opp på repeat i hodet, den gikk noe sånn som dette; i like drinking water like to drink it so much. er det mulig? Ja til pensum på hjernen.

Basteljenta sa...

Denne sofaen er fin! Vi fikk nettopp en bolia sofa og er veldig fornøyd! Tror at kvaliteten er nok det samme uansett fasong! Anbefales!

Klem
Basteljenta

Lene sa...

Jepp, har sett den filmen. Musikken var noe jeg la merke til med engang. Nyyydelig musikk. Både jeg og samboer har fått dilla :) Hehe.

Har mange diller jeg. Tape blant annet *ler* Også hadde jeg dilla på Grey's Anatomy en periode. Men lenge siden jeg har lastet ned nye episoder nå. Går i perioder. :)

LEKKER sofa forresten. :)

Klem Lene

Skjerstad sa...

Så stilig sofa !!
Digger 50-talls looken :)

Dille for tiden - Det må bli frosne druer :) DIGG ;)
Klem fra Janne

KROnPRINSESSENE sa...

Bolia har så mye fint...
Har sofa derfra og den er super ;)
Det var denne bloggen din også, så gleder meg til å følge deg videre!
Klem May Helen

Frk.Eplegrøt sa...

Hei!
Takk for kommentar på trapes teppet mitt :)
Det var ikke vanskelig å sy - gikk overaskende greit faktisk !
Ha en finfin morradag :)
Hilsen Frk.Eplegrøt

by.bak - interior & lifestyle blog sa...

Skal/skal ikke ... Jo jeg er nødt til det, for det er lidt sjovt. Diller betyder på dansk Penis :-) din overskrift fik smilet frem hos mig, hi hi

by.bak - interior & lifestyle blog sa...

Hej Tine - tak for din kommentar og fordi du tager så pænt imod min, den var jo lidt fræk :-)

tjek min seneste kommentar i indlægget her, der linker jeg til en sælger på Trendsales i Danmark, som sælger tapetet. Tror annoncen er lukket, men ved at klikke på hendes brugernavn, kan du finde hendes nye tapetannonce - hun har det stadig i hvert fald.

Klem fra Dorte

by.bak - interior & lifestyle blog sa...

og her er så linket ... ups:
http://pimpmeup-on-detour.blogspot.com/2012/01/no-0165-tapet-med-udfordringer.html

Anonym sa...

Denne sofaen har jeg også ett godt øye til!!!

Katrine