21. jul. 2012

Brura blei lura på Tivoli
I går ble vi vekket av at et korps og alle mine aller beste venner kom marsjerende inn på soverommet. Vi ble bokstavelig talt tatt på senga, lyn fra klar himmel. Jeg ble kastet inn i kort strutteskjørt, rosatopp og hjerter i håret og med bind for øynene ble jeg kjrt til herlig champangene frokost med jacuzzi hos min tante. Hr forloved ikk være med på det og vi ble quizzet på hva vi kunne om hverandre. Så ble han sendt til Oslo uten mobil og kort og siden har jeg ikke sett han.

Så ble jeg blindfolded igjen, og da jeg fikk se igjen stod jeg i den nesten ferdige låven dekorert som verdens kuleste tivoli. Mine søstre hadde malt de mest fantastiske skiltene, hentet min elskede sofa som jeg håper kommer til Bergen snart. Plutselig kom det ei spåkone og spådde min fremtid i kaffegrut. Det var min superspreke bestemor. Så ble det tivolileker; fiskedam og bokskasting, og grill piknik med min favorittmat (kyllingvinger og paprika potetgull). Alle vennene mine hadde tatt med mye forskjellig herlig mat, og glasset mitt ble aldri tomt. Etter mat, fikk søstrene min oppfylt en gammel barndomsdrøm; kaste bløtkake på meg. Tilsammen ble jeg truffet av 10 bløtkaker, hver av de symboliserte en eller annen tidligere forelskelse jeg har hatt.

På siste etappen ble jeg ikke blindfolded, men satt på rollerblades. Det er over ti år siden jeg har stått på rollerblades. Men det gikk overraskende bra, til og med men en øl i hånda. Måtte også, synge til fremmede,dele ut blomster og pez, og kommentere livet rundt omkring i en megafon. Jadda, er det utdrikkningslag er det utdrikkningslag.

Siste lokalet vi var på var hjemme hos min barndomsvenninne. Der har vi hatt uendelig med fester i ungdomtiden, og jeg fikk helt hakeslepp da jeg så hvordan de hadde dekorert. Hele huset var fylt av  girlander og papir remser, appelsiner fylt med spritgele og god stemning. Men det viktigste av alt, de hadde fylt huset med mine gamle elskede Hanson plakater. Overalt hang de, men det verste av alt, de hadde bare brukt en brøkdel. Dessuten holdt de et moteshow hvor de viste alle de forskjellige stilene jeg har hatt, skikkelig gøy å stå sammen med mange versjoner av meg, ganske surrealistisk.

For en herlig dag det var i går, jeg ville ikke gå å legge meg, for alt var så perfekt. Og jeg er ganske stolt for jeg "overlevde" alle vennene mine. Bare lillesøstern min var oppe lengre enn meg.
Alle lekene, maten, folkene, gavene, spåkonen, bløtkakene, klærne, temaet, pynten megaonen, HELT UTROLIG! Det at de brukte steder jeg er så glad i, og ting og minner som har hopet seg opp gjennom årene, gjorde det hele helt magisk og personlig.
Virkelig en god opskrift på utdrikkningslag altså, og så herlig det var med en dag hvor jeg slapp å tenke på noe i det hele tatt, bare kose meg.  Jeg er så utrolig takknemlig.

Har du noen erfaring fra utdrikkningslag, noe som funket eller ikke funket?

I dag ligger jeg og slapper av med cola. Herlig det og :)
Nå er det bare to uker igjen, og etter i går gleder jeg meg bare enda mer.


7 kommentarer:

Gøy på Tangen sa...

FOR en dag du må ha hatt Tine! en like fin dag som bare du fortjener:)
Elsker bildene, elsker tivoli plakaten og hele ideen var jo heeeelt genial!
Nå er det bare å lade opp:)
store klemmer fra Cathrine

Lene sa...

Herlig lesning! :-) tipper du storkoste deg. Hihi. Tenk, to uker går superfort! Bare å glede seg nå :-) Psst: digga Hanson jeg og. De var jo så kule! Hehe.

Uuuglehytta sa...

så utrooolig gøy:D høres ut som det beste utdrikkningslaget! kuul brun sofa! håper du får en chill søndag med cola!:) og håper hr. forlovede fant veien tilbake da;P hihi!

peace!

Marianne sa...

fantastisk! herlig å høre at du fikk et kjekt utdrikningslag! masse lykke til med de siste forberedelsene. gleder meg til å se mer hva du finner på ü
klem m

Katrine sa...

Åååh kjære mi tid for en dag!! Den høres helt magisk ut :)
Kjempe artig at vi hadde det samme helg, og utrolig gøy å lese om ditt :) Søte jenta, med masse bløtkake på :) Snart blir vi brur begge to!

Frøken BitterSøt sa...

Moro! :) Det høres ut som det perfekte utdrikingslag! :D Hehe!

Love + vegetables sa...

herremin så kul blogg du har, så fine og morsomme bilder og så luftig og god stemning!
og du skal gifte deg. det er gøy det. jeg hadde virkelig en av de aller aller beste dagene i mitt liv. det var så nydelig. og å være gift, det er fint det.
jeg fikk ikke utdrikningslag, for jeg var gravid da jeg giftet meg, men har vel et tilgode, da?
takk for kommentar hos meg!
*maria/zoopayne