18. jun. 2012

There was a note on my livingroom table that said, Call Neil Young.

Nå har vi  gitt bort stuebordet jeg skrev om i et par innlegg siden. Det hvite Ikea-bordet med dekorative røde flekker, sjarmerende kaffeflekker og ødelagt under hylle. Et under at noen vill ha det, finn.no er min helt. Deilig å få det bort. Men jeg håper virkelig vi finner et nytt stuebord ganske snart.  Inntil da får et teak nattbord gjøre jobben.
For det er som oftest i sofan jeg sitter når jeg blogger, spiser, lager ting, ser på ting. og i går da jeg skulle lage en notatbok etter Frk Pigalops OPPSKRIFT ble det litt mer komplisert uten stuebord
Men selve oppskriften på notatboken var lett og morsom. Og jeg elsker notatbøker så det var et hett tips for meg. Tenkte å lage en gjestebok til bryllupet, så i går lagde jeg en bryllupsreiseplanlegger (passende nok med rester av et road-map over Utha, og istedet for kartong brukte jeg regneark, som og gikk bra) for å teste ut hvordan de ble. Og jeg er fornøyd. Sjekk ut den fine oppskriften HER.
I går feiret vi min super flinke og smarte søster, som nettopp er ferdig med bacholeren sin med å se Aung San Suu Kyi tal for 20 000 bergenser og deretter så vi MOONRISE KINGDOM på kino. Begge deler utrolig inspirerende på hver sin måte. Jeg må ærlig innrømme at politisk engasjement så og si ALLTID får tårene mine til å trille. Og særlig når det toppes med mange barn som synger og danser glade rundt, da er jeg solgt. Moonrise Kingdom var en utrolig kul fil på alle måter, og for de som har hang til retro, er den proppfull av inspirasjon. 

Dessuten gjorde jeg en oppdagelse i går. Da vi handlet kinosnop. Potetgull på boks. hallo. Potetgull på fin boks. Potetgullet var så godt, virkelig en ny kino favoritt. Boksen ble med hjem.

I dag var jeg skikkelig skravlete.  Skravler videre om at nå har mitt Prosjekt Nygift begynt, og 5 ting på den 50 punkt lange to-do-lista har blitt utført. Jeg har litt hastverk hvis jeg skal rekke å få leiligheten i den standaren jeg vil ha, før vi drar. Må bare motiverer meg med at det blir superkoselig å komme tilbake hit hvis det er orden i kaoset.

Vel, nå får jeg stoppe jabbingen. 
Hva har dere bedrevet med i helgen?
Peace and chips,

4 kommentarer:

monica (mollys bubble) sa...

Synes uansett bord-alternativet deres var veldig fint :) Har lyst på sånne nattbord egentlig.
Og så tror jeg at jeg må se den filmen.. hi hi
Du er utrolig flink med disse notatbøkene dine altså! Jeg er inspirert!
Nå har jeg lagt ut finn kode på leiligheten vår i det siste innlegget mitt :)
Ha en fin fin kveld:)
...og takk for alle hyggelige besøk inne hos meg!

Cathrine sa...

ELSKER Tine-bildene!
bordertsatteren var superfin den da:)
dessuten er jeg også nesten syklig opptatt av notatbøker så dette var coolt!
jeg så traileren til Moonrise kingdom fornoen dager siden og tenkte faktisk på deg hehe, ser ut som en film jeg også bør se:)
stooore klemmer fra Cathrine

Lene sa...

Man tar det man har. Funker da som bord så lenge det der! :) Helt klart.

Begynner å komme i mål med bryllupsforberedelser? :) Gleder meg til jeg engang skal gifte meg. Forberedelsene. Gøy da! :)

Ha en fin dag, Tine. I SOLA. Herlig.

Klem Lene

Lidyll sa...

Hei søta:)

Fersken! nam nam*smile*
..og elsker jo teak-en din da vettu...teak er aldri feil hos meg (bare det er gjenbruk og ikke nynedhugget teak...med mindre det er fra en eller annen plantasje og ikke regnskogen osv....)..*ler*

...og kul bok! Har et par lignende liggende...har laget noen slike til festlige anledninger for quizer og ssanghefter og sånn...kanskje du skal ha noen slike i bryllupet? Som gjestebok hvor folk kan skrive inn en hilsen feks??

...men du stikk innomo bloggen min i dag da!Du er en av finalistene i sommerbordutfordringen!Hurra! Nå skal vinneren stemmes frem!

God helg til deg!
klemmer