7. jun. 2012

Klepp 1 og 2, og OmboSøsteren min har glemt igjen ting her igjen. Hun glemmer alltid igjen så kule ting, så jeg måtte rett og slett ta et bilde og blogge om det, og de fine søsterne mine.

Jeg har to søstre; ei som også bor her i Bergen og ei som kanskje flytter hit til høsten. Begge er forloveren min, og de er virkelig rett team for jobben. Stiller opp, hjelper til, ordner og fikser og kommer med mange gode ideer. Dessuten skjemmer de bort mopsen, så hver gang de kommer på besøk, hyyyler mopsen av glede.

I helgen kommer hun som fortsatt bor i Oslo på besøk. Vi skal ha Jarle Klepp fest; filmmaraton, Pixies, lunken øl, ullgensere og "ikke mobb kameraten min" buttons. Vi er litt over gjennomsnittet fan av Tore Renbergs triologi om Jarle klepp. Hun i Oslo kaller meg Helge Ombo. Det er liksom sånn vi fortsatt gjør det, får interne diller, gjør tema ut av det og erter hverandre. Beste ertingen som finnes.

Gleder meg til litt kvalitetstid med begge to. Og så skal vi på bryllupsshopping.

De er virkelig best, de der søsterne mine.

Har du noen søsken? Liker du Jarle Klepp film/bøkene?

Ha en fin helg alle sammen!


5 kommentarer:

Lene sa...

Åh, så koselig! :) Å ha gode bånd og vennskap med søsken er best! Har ei lillesøster. Da vi var yngre, så var det evig krangling. Typisk søskenkjærlighet. Men med årene (haha, hørtes gammel ut her nå) så har vi fått et supert vennskap! Som jeg er utrolig takknemlig for. :)
KOS dere i helgen. Med Jarle Klepp og lunken øl!

Klem Lene

Solveig sa...

Eg er så heldig å ha to søstre eg også. Dei er berre dei beste! Og så er vi så heldige å ha 6 brødre også! Mykje liv og ein del krangling i oppveksten, kanskje. Men du verden så kjekt vi har det no når vi samlast!

missM (Hverdagseventyr) sa...

Så koselig at du har så godt forhold til dine søster, superkos! :D Jeg har to søster selv, ei som er 4 år yngre og ei som er 16 år yngre. Får bedre kontakt med hun yngste nå etter hvert som hun blir eldre :)

Forresten, trenger du bryllupsfotograf til bryllupet ditt ? ;) Må innrømme at det ser så gøy ut å ta bilder i ditt bryllup. Ser for meg at det ikke er helt "tradisjonelt" Eller hvertfall litt innspill av andre ting!

Lene sa...

Hei! I Jarle Klepp modus enda eller? ;) Hehe.

Hege Sletsjøe Morris sa...

Stilig bilde!
Jeg har en lillebror og han har vært ute å reist i et helt år nå!
Skal bli moro å se han om bare 2 uker!! Gleder meg!
ha en fin ny uke! klem Hege