23. mai 2012

Lykkerus i lyckliga gatan.


0750 våknet jeg i dag. Eksamen begynte 0845. Sykler av gårde i 30 min, tar meg litt for god tid. Ankommer eksamenslokalet 0855. Finner ut jeg er på feil lokale. Ringer hr. Forloved som finner ut at jeg skulle ha vært i sentrum. Sykler 30 min. Ankommer eksamen 0935. Det gikk greit. Jeg fikk ta eksamen, og nå, nå har jeg sommerferie!!!

Har feiret med øl på utekaffe, grilling med den fineste lille familien i masse sol, og her hjemme har vi drukket paraplysmoothi med mango og banan.

Jeg er friii!!

Bildene (gikk litt overload her) er fra min Instagram (heter rosablokken der og), går rundt å knipser våren/sommern om dagen. Jeg har allerede rukket å plaske med bena i en bekk mellom all lesingen. Og jeg har startet på mitt sommer mål; smake på alle de forskjellige istypene til Deli de Luca, foreløpig har jeg vært igjennom snickers og yummy mango sorbet. Ikke akkurat et vondt mål å komme seg igjennom altså :) 

Herlig! Jeg er så glad! Jeg ble nesten litt skuffet da jeg trodde jeg ikke fikk tatt eksamen. Følte meg liksom litt snytt for en god start på ferien. det er liksom noe med det å måtte slite litt for å få ferie :))

Og for å toppe det hele har jeg fått verdens fineste pakke i posten! Men den fortjener sitt eget innlegg. For å si det sånn, nå sver jeg i lykkerus :))

Her har dere kveldens soundtrack, fra her jeg sitter å blogger på balkongen :


Nå skal jeg virkelig nyte solen fremover og passe på å ha masse vannkrig og småpenger til is!
Hvordan har du det i kveld?


8 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med overstått eksamen!Etter den starten må det bare bli bra! Herlige sommerbilder. Nyt dagene, og så gleder jeg meg til å se dere i sommerferien!

Cathrine sa...

ah! elsker bildene, du ga meg skikkelig "sisteskoledag" følelse og HVA er vel bedre en det??? kommer faktisk ikke på en eneste ting! Nå som eksamen er overstått kan du virkelig nyte:) Nyt litt for meg også er du snill....
Ønsker deg en superfin ferie fine Tine!
Klemmer fra Cathrine

Cathrine sa...

haha så gøy at vi skriver til hverandre samtidig! 2 plass? yey! ikke fått med meg:) Tusen takk:)

- marthe - sa...

Herlige bilder! Høres bra ut med ferdig eksamen, sommerdager og friii! Savner ikke eksamensstresset med studiene, men fridagene og våren var magisk! Kos deg videre!

Janne sa...

Gratulerer med overstått eksamen!!! :D

Niki And The Doooooove <3

sigrid sa...

For noken herlige sommerbilder! Deilig med ferie!! Nyt den:)

Benedikte sa...

Gratulerer med overstått eksamen! Hurraaaaaaa! :)
Herlige bilder og deilig musikk! :)

Unknown sa...

Nyt ferien! Om litt under to uker får jeg min, og skal da gjøre det samme som du:) I hvertfall en liten stund.
I Trondheim har vi likevel lært og prøver å nyte sola mens den er her, siden den kan forsvinne og ikke komme tilbake i sommer...

Ses på sommerens store eventer ;) Fineste invitasjonen henger over pulten min.