10. juli 2011

På med brylkrem og ta toget til Atna.

Midt i Hedmarken, langt inn i skogen ligger Glopheim Kafe. Kafeen ligger i tettstedet Atna, som verken kan skryte av stor befolkning eller flotte fasiliteter.men det har nå i allefall Norges kuleste øl (med undertitler som; nakenbad og ryper) og kafen med stor Kog F.

Jeg tror hele reisefølget var rimelig imponert over Glopheim Kafe. Hadde denne kafen hatt beligghenhet i Bergen, hadde den nok vært den mest besøkte kafen i byen. Men flaks for lille Glopheim kafe at den ligger i lille Atna, for denne kafen fortjener ikke slitasjen som storbyen ville ha gitt den!

Dette er en unik kafe, som faktisk er bevart av Riksantvikaren på grunn av at den er i samme forfatning som den var da den ble bygget på 50 tallet. Inventaret er restaurert og faktisk autentisk med en 50 talls kafe. Den har jukeboks, kronespill, solo, gamle reklameartikler, respatex bord, og til og med personale som er så hyggelige som det bare går ann å være på 50 tallet. Nei dette var en unik kafe opplevelse. Spesielt gøy var det å snurre i gang sanger fra Jukeboxen, Bob Dylan og Beach Boys.

Lokal råner fra Atna
Hr Forloved med drømmelampa i bakgrunnen.
Solo i rett kontekst.
Negerdame har de til og med.
Fr Søster prøver seg på el jukboxo.


Ingen kommentarer: