15. aug. 2012

Ich hab noch einen Koffer in Berlin













Mange bilder, hulter til bulter, akkurat som det inntrykket jeg sitter igjen med etter bryllupsreisen til Berlin. Berlin var supergøy, vi vandret rundt i Kreuzberg og i alle de fine små butikkene der, så litt retro-futristisk/kommunistisk arkitektur på Alexander platz, danset til techno på Berghain, så på levende dyr (og dyreinteriør) i Berlin Zoo, spiste fryktelig dårlig sushi på Alexa, tok bilder i fotobokser som fortsatt bruker blitz og tar fire minutter å fremkalle bildene. Vi ble og fryktelig gode på ubahn, døgnflue-hekta på boble te (noe jeg har hatt lyst til å smake i en evighet), fant en kjole fra hm som jeg har lettet lenge på en secondhand butikk og fikk nydelige sko av min fine ektemann og kjøpte et drøss med notatbøker, magneter og en fin liten poster.
Hotellet vi bodde på var utrolig kult, de satset skikkelig på design, så det var litt irriterende at jeg ikke fikk tatt gode bilder derifra. Men hvis dere klikker HER så ligger det noen bilder der, ordentlig ladida, rom på toppen med utsikt over hele Berlin. Litt sånn bryllupsreiseaktig.
Fin tur, og fint å være på tur i utlandet sammen, for aller første gang. Snakk om snille venner vi har som har ordnet tur til oss.
Nå er vi hjemme i Bergen, og er helt utslåtte etter en overgjennomsnittet heftig sommer. Men det er uendelig deilig å være hjemme i rosablokken igjen. Når alle inntrykkene har roet seg, skal jeg ta en skikkelig runde rundt i bloggland, for nå har vi planer om å pusse opp leiligheten, og da regner jeg med at det dere har mange gode ideer rundt om på bloggene deres.

Hvordan har deres sommer vært? Klar for høst og nye starter?

Nu må jeg legge meg, jeg begynner på skolen i morgen:)





5 kommentarer:

Oprettet af RikkeRøjkjær sa...

bare det var mig. Suk*

Rikkerøjkjær

sovekatt sa...

Så fine Berlinbilder! :) Høsten, ja. Jeg har tror på den, men tviholder fortsatt på sommeren siden det har vært så alt for få godværsdager her. Kanskje blir det en reise til høsten. Håper det! Lykke til med høst i rosablokken.

Louise sa...

Så fine bilder.
Ser ut som om dere hadde en flott tur!
Og så fin skinnveske du har:-)
Lykke til med semesterstarten!

Anonym sa...

Så fine bilder! ser ut som om dere har hatt en fin bryllupsreise :) Lykke til med skolestart i morgen, men håper du får til å slappe litt av innimellom slagene og. Regner med den hektiske sommeren blir etterfulgt av en travel høst nå når dere skal gå i gang med oppussingen. Dere skulle hatt en hytte å rømt til i blant ;) Gleder meg til å følge fremgangen i alle fall! :)

-Vera

Datt sa...

Æ like bloggen din!!
Og jeg ser på hva du liker og tenker at "det liker jeg også"! Bortsett fra kaffe, æsj...!!!
Ser innom deg igjen jeg! ;)