18. nov. 2012

Lille prinsesse


Som dere kanskje kan skimte bak den nye fasttelefonen vår, har soverommet endelig blitt malt, i fargen Lille Prinsesse fra Jotun. Så klart to voksne mennesker vil ha lyserosa soverom!

Nattbordet mitt er vel den eneste delen av rommet som ikke er kaotisk, for fortsatt gjenstår det å male karmer, dør, skapdører, samt bytte tak lampe og knotter på skapdørene. Men så langt er vi utrolig fornøyd med fargen. Videre kommer vi til å innrede med teak og andre lite søt elementer, så det blir langt i fra et prinsesserom.

PUH, nå var det deilig å blogge litt igjen. Innimellom, høsten, praksis, lite energi, og alt annet, forsvant bloggen en stund. Kreativiteten og for den saksskyld. Men nå håper jeg på bedre tider, jeg har iallefall planene klare, og de starter med å henge opp Hang it allen (som har stått i boksen sin i over tre måneder) i DAG!

Håper alle har en strålende søndag, og at høsten er snill med dere :-)


6 kommentarer:

Lene sa...

Godt å se deg her igjen! :-) gleder meg til å se mer!!

sa...

Hei :)
Den fargen hadde min datter på rommet sitt før, men nå er det helhvitt ;) Søt farge!
Ønsker deg en fin søndagskveld ♥
Klem Anette

Cathrine sa...

hurra! Gleder meg til å se resten:)
Har savnet deg her inne!
klem Cathrine

Linnéa sa...

Hoho den telefonen vekker gamle minner :)

Enig med du når det kommer til å ikke drukne i samme stilen som alle andre. kjekt å ha ting som viser hvem man er :) (og ja, fargen på posteren er fiiiiin:)

Kjekt å se deg tilbake her forresten :)

klem

Charlotte C. sa...

Jeg får sus i magen av bloggen din. Håper du fikk et sus i magen av kommentaren min.

Linnéa sa...

Heisann,

Bladkobberet er kjøpt på Europris. Tror jeg betalte litt over 30 kr for en pakke med 14 ark (14x14 cm) så ikke akkurat veldig dyrt :)

Klem