8. jan. 2012

Global chicSlenger med et bilde av min gode reisevenn,
som har vært trofast på
tilsammen 1 års reise i sør Amerika
og sørøst Asia, pluss lange fjellturer,
og  europa turer. Ganske campingvogn inspirert.


Dette er mitt bidrag til [Nibs utfordring; Global chic]. Det er også første gang jeg deltar på en av Nibs utfordringer, så det er skummelt. På en måte så passer denne utfordringen veldig bra, siden jeg er pensjonert globetrotter. På den andre siden så er ikke leiligheten i rosablokken så veldig "globalt" inspiriert på daglig basis. Men jeg hadde i allefall noen " bolivia suvernirer" liggende.


Jeg er veldig glad i teppet som ligger foran i en haug, sikkelig anikvitet fra Bolivia, men det har ligget gjemt en stund.

IncaCola boksen har jeg hatt siden 2008 og klarer ikke å kaste den, he he. Stråfigurene er fra siv byen ved Titicacasjøen (den sparer jeg til fremtidige barn, tihi).

Kofferten, antilopen og syskrinet er gode bruktkjøp. Syskrinet er mitt første opppussingsprosjekt, og er ikke riktig ferdig. Fremsiden er ferdig tapetsert med kart  fra etsy. Baksiden og pusse treverket gjenstår. Jeg har og tenkt å sett på hjul. Ellers så stablet jeg mine favoritt ferm-lysestaker på toppen av en bunke pensumbøker fra et globaliseringsfag (nerd).

Så dette er mitt "bolivia-indianer-vintage-diy" inspirerte Global chic bidrag. Skummelt.

4 kommentarer:

Deer Darling sa...

Så kreativt, fantastisk fint syskrin du har laget;)

Benedikte sa...

Så fint syskrin! :)

Lidyll sa...

Hei på deg, søteste du*smile*
.....så morro at du hang deg på utfordringen! Det er ikke så skummelit likevel skal du se*smile*

..herlige syskrinet ditt da! Og elsker slike antiloper! jeg har et par stående hjemme hos mamma og pappa etter mormor(hun og bestefar var nemlig i afrika flere ganger da min tante og onkel bodde der...for noen år sien kan du si),som jeg håper får lov til å flytte inn hos meg etterhvert...*hihi*

...og siden mormor og besse (bestefar) dessverre ikke er blandt oss mer, har jeg arvet litt småtteri er og der..og håper disse er neste på lista..*smile* Gode minner i fin forpaking*smile*

Ønsker deg lykke til, og en flott kveld!
klem fra meg

Lene sa...

For et herlig bidrag. :) Kult syskrin! Med tapet du har hatt på :)

Drømmen min er å reise verden rundt. Vinne litt i Lotto først, så dra avsted! :P For en drøm det hadde vært!

Klem Lene