25. nov. 2012

Tradisjonell søndagsmiddag




I dag blir det en ordentlig tradisjonell middag er hos oss. 
På komfyren putrer en gryte HAKK. I kjøleskapet står det en bolle fruktsalat. Bestemors spisestue har flyttet inn hos oss, og står når klart for middagselskap. Bordet er preget av utallige familiemiddager og yatzy-slag opp igjennom årene. Foreløpig har vi en mix av forskjellige stoler til, men egentlig tilhører det seks av de beige stolene. Tallerkner, bestikket og tapeten som er brukt til bordbrikker fikk vi i bryllupsgaver. Det er så stas å ta det frem fra skjenken når man skal kose seg litt ekstra. Føler meg litt ekstra voksen. 

Nå gleder jeg meg til besøk.
Ha en tradisjonsrik og fin søndag!

18. nov. 2012

Lille prinsesse


Som dere kanskje kan skimte bak den nye fasttelefonen vår, har soverommet endelig blitt malt, i fargen Lille Prinsesse fra Jotun. Så klart to voksne mennesker vil ha lyserosa soverom!

Nattbordet mitt er vel den eneste delen av rommet som ikke er kaotisk, for fortsatt gjenstår det å male karmer, dør, skapdører, samt bytte tak lampe og knotter på skapdørene. Men så langt er vi utrolig fornøyd med fargen. Videre kommer vi til å innrede med teak og andre lite søt elementer, så det blir langt i fra et prinsesserom.

PUH, nå var det deilig å blogge litt igjen. Innimellom, høsten, praksis, lite energi, og alt annet, forsvant bloggen en stund. Kreativiteten og for den saksskyld. Men nå håper jeg på bedre tider, jeg har iallefall planene klare, og de starter med å henge opp Hang it allen (som har stått i boksen sin i over tre måneder) i DAG!

Håper alle har en strålende søndag, og at høsten er snill med dere :-)