26. aug. 2012

Rosarapport

I det siste har jeg hatt rekord i å blogge lite. Mikroskopisk bloggaktivitet. Men det vil ikke si at jeg har lite å blogge om. For nå skjer det mer i rosablokken enn det noen gang har gjort. Jeg planlegger og å blogge MASSE om bryllupet, men må bare gå igjennom uendelig med bilder. Her får du se litt av hva vi holder på med om dagen:


Male hele leiligheten. E N D E L I G.  Til nå er stua ferdig. Men vil ikke vise frem noe, før vi har fått gitt vekk mesteparten av møblene. Her skal det bli skikkelig interiør revolusjon. Vi fant ut at vi var ferdige med den slitte studentstilen. Vi er jo tross alt gift nå.


Vi har og fått usedvanlig mange flotte bryllupsgaver. De kan ikke vises frem før leiligheten er malt, for de fortjener mye mer enn slitte gulnende vegger.  utrolig stas med så mange fine ting, og fler skal det bli for vi har MAAAAANGE gavekort. Heldiggriser er vi :-)

Ellers så har vi så smått begynt å lage noen planer for hva vi kan gjør med hr Forloveds tegnekunnskaper (jeg må finne nytt blogg navn til han). Tror det kan bli utrolig bra.

Og hverdagen, den har satt inn for fullt, med nye studier, jobb, lufteturer og egg til frokost. Hverdagen er fin den.

Nå er den hjemmelagde pizzaen klar og vi skal lade opp til en ny uke med Løvenes konge.

Hva driver du med om dagen? Har du noen prosjekter på gang

Ha en strålende søndag og en inspirerende uke :-D


15. aug. 2012

Ich hab noch einen Koffer in Berlin













Mange bilder, hulter til bulter, akkurat som det inntrykket jeg sitter igjen med etter bryllupsreisen til Berlin. Berlin var supergøy, vi vandret rundt i Kreuzberg og i alle de fine små butikkene der, så litt retro-futristisk/kommunistisk arkitektur på Alexander platz, danset til techno på Berghain, så på levende dyr (og dyreinteriør) i Berlin Zoo, spiste fryktelig dårlig sushi på Alexa, tok bilder i fotobokser som fortsatt bruker blitz og tar fire minutter å fremkalle bildene. Vi ble og fryktelig gode på ubahn, døgnflue-hekta på boble te (noe jeg har hatt lyst til å smake i en evighet), fant en kjole fra hm som jeg har lettet lenge på en secondhand butikk og fikk nydelige sko av min fine ektemann og kjøpte et drøss med notatbøker, magneter og en fin liten poster.
Hotellet vi bodde på var utrolig kult, de satset skikkelig på design, så det var litt irriterende at jeg ikke fikk tatt gode bilder derifra. Men hvis dere klikker HER så ligger det noen bilder der, ordentlig ladida, rom på toppen med utsikt over hele Berlin. Litt sånn bryllupsreiseaktig.
Fin tur, og fint å være på tur i utlandet sammen, for aller første gang. Snakk om snille venner vi har som har ordnet tur til oss.
Nå er vi hjemme i Bergen, og er helt utslåtte etter en overgjennomsnittet heftig sommer. Men det er uendelig deilig å være hjemme i rosablokken igjen. Når alle inntrykkene har roet seg, skal jeg ta en skikkelig runde rundt i bloggland, for nå har vi planer om å pusse opp leiligheten, og da regner jeg med at det dere har mange gode ideer rundt om på bloggene deres.

Hvordan har deres sommer vært? Klar for høst og nye starter?

Nu må jeg legge meg, jeg begynner på skolen i morgen:)





7. aug. 2012

Sammen om alt

(bildet tatt av vår fantatiske bryllupsfotograf, link kommer senere)

Ja Lene, nå er vi herr og fru.
Det var en helt utrolig magisk dag. 
Etter en månede med blod, blåmerker, svette, tårer og fantastisk dugnadsånd, kom dagen og ble helt perfekt.
Sola skinte, vi var fine, gjestene fantastisk og absolutt alt klaffet. 

Uendelig mange gledestårer, smil, kyss og vakre ord. Stemningen helt på topp og dansegulvet boblet over helt til seks tiden. Alt fra de minste til de eldste over 80, alle ville bare danse.
Brura og brudegommen nektet å legge seg, for dagen kunne ikke ta slutt.

Drømmedag. 

Nå sitter vi her, på en rosa sky (etter et par dager med oppryddning og spising av rester), målløs over hvor mange fantastiske folk vi har rundt oss, og klare for å starte på livet sammen.

Fler bilder kommer, må bare få samlet inn litt :) Men først reiser vi på bryllupsreise til Berlin, som vi fikk av noen utrolige venner!

Tusen takk familie og venner for alt dere har gjort for oss, og tusen takk bloggvenner for alle fine hilsninger her og på instagram. 

Kjærleik til alle fra en rørt tidligere brud.

2. aug. 2012

Next up: I do



Bildene tatt med min nye fine iphone som jeg fikk i tidlig morgengave
Nå er det like før. Dagen vi har ventet på i ett og et halvt år. Dagen vi har jobbet ekstremt hardt for i den siste måneden. Det er helt utrolig, men nå er låven ferdig, pyntet, og faktisk så er bordene så og si pådekt. Blomster er klare for å bli lagd til verdens fineste brudebukett, og maten er handlet inn.  Nå gjenstår bare små ting, som å gjøre sermonistedet vanntett, dersom det skulle begynne å regne, mine tanter skal plukke blomster og rips, og min søster skal lage lemonade. I det siste har slekten stått på hodet for å gi gården det siste den trenger av sparkles. Nå skinner gården, og jeg, jeg er overklar for å bli gift, med verdens fineste mann.. Nå følger vi med på yr.no, noe som er den mest intense thrilleren jeg noen gang har fulgt med på.

Det kribler godt i magen, og lørdag kan ikke komme fort nok egentlig.
Gleder meg til å se alt tråklet sammen til en gigantisk fest.
På lørdag denne tiden er vi gift, og det er veldig veldig fint å tenke på.